Chord Dudu Aku - Yeha Project - xwijaya

Tidak menemukan artikel? cari disini



Chord Dudu Aku - Yeha Project

[intro]
G A F#m F# Bm A
Em A Gm

D F#m G
yo pancen kudu tak tompo
Em A D
kowe ninggal aku nggo wong liyo
G A
wis tok timbang tenan
F# Bm
wis tok pikirke tenan
Em E A
opo wis yakin de'e luwih tresno

D F#m G
yen aku kudu sing lungo
Em A D
mlaku ngarep jejek tak ikhlasno
G A
ning nek kowe gelo
F# Bm
ning nek kowe nggresulo
Em E A
ojo ngarepke aku noleh mburi
[reff]
G A
aku uwis tau madangi dalanmu
F#m F# Bm A
wis tau ngancani uripku
Em A
wis tau ngleremke atimu
Am D
sing lagi loro lorone

G#m G
opo de'e iso pas peteng dalanmu
F#m F# Bm A
opo iso pas tibo langkahmu
Em A
opo iso pas loro atimu
Gm D
nek dudu aku

[music]
G A F#m F# Bm A
Em A Gm D
[reff]
G A
aku uwis tau madangi dalanmu
F#m F# Bm A
wis tau ngancani uripku
Em A
wis tau ngleremke atimu
Am D
sing lagi loro lorone

D F#m G G#m G
opo de'e iso pas peteng dalanmu
F#m F# Bm A
opo iso pas tibo langkahmu
Em A
opo iso pas loro atimu
Gm D Em A
nek dudu a ku
Gm D
nek dudu a ku
Chord Dudu Aku - Yeha Project Chord Dudu Aku - Yeha Project Reviewed by xwijaya on 06.24 Rating: 5
comments

Tidak ada komentar