Chord Kalah Awu (OST. Film Series Kalah Awu) - Ndarboy Genk - xwijaya

Tidak menemukan artikel? cari disini



Chord Kalah Awu (OST. Film Series Kalah Awu) - Ndarboy Genk

[intro]
G Cm Em D C D

G C Bm
ngopo aku sing slalu salah
Am D
ngopo aku sing kudu ngalah
C D
kedung jeru iso tak jajaki
G
nanging atine manungso
D/F# Em
sopo sing ngerti
Am
sak landepe blati
D
iseh landep lathi
G Am D
mulo kudu ngati ati

G C Bm
aku meneng mung ngempet loro
Am D
aku pancen wong ra sepiro
C D
urip iki mung sawang sinawang
G
ora golek pemenang
D/F# Em
ojo saling jegang
Am
sak panase geni
D
iseh panas ati
G
yen diomongke neng mburi

[int]
Am D G
[reff]
G D Em D
gusti salah kulo nopo
Bm Em
kerep di tulo tulo
Am D
arep sambat bingung karo sopo

G D Em D
gusti mantepno lakuku
Bm Em
duduhno dalanku
Am D G
yen kudu kalah, aku mung kalah awu

[music]
G D Em D
Bm Em Am D
G D Em D
Bm Em Am D G

G C Bm
aku meneng mung ngempet loro
Am D
aku pancen wong ra sepiro
C D
urip iki mung sawang sinawang
G
ora golek pemenang
D/F# Em
ojo saling jegang
Am
sak panase geni
D
iseh panas ati
G
yen diomongke neng mburi

[int]
Am D G
[reff]
G D Em D
gusti salah kulo nopo
Bm Em
kerep di tulo tulo
Am D
arep sambat bingung karo sopo

G D Em D
gusti mantepno lakuku
Bm Em
duduhno dalanku
Am D G D/F# Em
yen kudu kalah, aku mung kalah awu
Am D G
yen kudu kalah, aku mung kalah awu
Chord Kalah Awu (OST. Film Series Kalah Awu) - Ndarboy Genk Chord Kalah Awu (OST. Film Series Kalah Awu) - Ndarboy Genk Reviewed by xwijaya on 04.43 Rating: 5
comments

Tidak ada komentar