Chord Pengenku Siji - Yayan Orlando - xwijaya

Tidak menemukan artikel? cari disini



Chord Pengenku Siji - Yayan Orlando

[intro]
G B Em D
C Bm Am D

G D/F# Em
banget suwene aku nunggu kowe
C D
banget suwene sepi sing tak rasakne
G D/F# Em
nganti seprene ora ono kabare
C D G
nandang roso koyo mengkene

G D/F# Em
aku ning kene ngugemi janjimu
C D
aku ning kene tansah jogo atimu
G F E Am
sepiro abote bakal tak perjuangke
C D G D
mergo tresno iki mung kanggo kowe
[reff]
G E Am Cm
duh gusti pengenku mung siji
Em
sing biso gemati
Am C D
lan ngerteni roso jeroning ati

G Dm C Cm
duh gusti tolong dongaku diijabahi
Em Am D D#
ati iki tresno iki tansah nyawiji

[music]
D# A# Am D G
C Bm Em C D

G D/F# Em
aku ning kene ngugemi janjimu
C D
aku ning kene tansah jogo atimu
G F E Am
sepiro abote bakal tak perjuangke
C D G D
mergo tresno iki mung kanggo kowe
[reff]
G E Am Cm
duh gusti pengenku mung siji
Em Am
sing biso gemati lan ngerteni
C D
roso jeroning ati

G Dm C Cm
duh gusti tolong dongaku diijabahi
Em Am D D#
ati iki tresno iki tansah nyawiji

[music]
D# A# Am D G
C Bm Em C D

G Em
aku ning kene ngugemi janjimu
C D
aku ning kene tansah jogo atimu
G F E Am
sepiro abote bakal tak perjuangke
C D G D
mergo tresno iki mung kanggo kowe
[reff]
G E Am Cm
duh gusti pengenku mung siji
Em Am
sing biso gemati lan ngerteni
C D
roso jeroning ati

G Dm C Cm
duh gusti tolong dongaku diijabahi
Em Am D G D
ati iki tresno iki tansah nyawiji

G E Am Cm
duh gusti pengenku mung siji
Em Am
sing biso gemati lan ngerteni
C D
roso jeroning ati

G Dm C Cm
duh gusti tolong dongaku diijabahi
Em Am D D# A#
ati iki tresno iki tansah nyawiji
Chord Pengenku Siji - Yayan Orlando Chord Pengenku Siji - Yayan Orlando Reviewed by xwijaya on 09.46 Rating: 5
comments

Tidak ada komentar