Chord Tresno Tanpo Wates - Yan Vellia & Seika Kempot ft. Lare Jawi - xwijaya

Tidak menemukan artikel? cari disini



Chord Tresno Tanpo Wates - Yan Vellia & Seika Kempot ft. Lare Jawi

[intro]
E Am E Am

E G#m
a ku iseh ono nengkene
Bm C# F#m
iseh karo roso tresno neng atiku
Am E
ora maleh lan ra tau bedo
F# B
aku seh percoyo mengko dadi duwekmu

E G#m
a ku iseh manggon nengkene
Bm C# F#m
isih setya ngenteni kabarmu
Am E
iseh pengen ngrungokke suaramu
F# B
tresno ndadeake kuat atiku
[reff]
E
kangen sliramu
G#
sliramu ngerteni
A
tanpo wates wektu
F#m
suwe ngenteni

B E
tak jaluk sliramu
G#
senajan tanpo kondo
A
tansah nggegem tresno
F#m B
senajan adoh neng moto
G#m C#m
nanging cedak ing ndongo
F#m B E Am
aku kangen sliramu

[music]
E G#m Bm C# F#m B

E G#m
a ku iseh ono neng ndonyo
Bm C# F#m
nyawang kowe sesandingan karo wong liyo
Am E
senajan kroso loro ono ndodo
F# B
nanging tak jaluk kowe ora lungo
[reff]
E
kangen sliramu
G#
sliramu ngerteni
A
tanpo wates wektu
F#m
suwe ngenteni

B E
tak jaluk sliramu
G#
senajan tanpo kondo
A B
tansah nggegem tresno ho ooo

E
kangen sliramu
G#
sliramu ngerteni
A
tanpo wates wektu
F#m
suwe ngenteni

B E
tak jaluk sliramu
G#
senajan tanpo kondo
A
tansah nggegem tresno
F#m B
senajan adoh neng moto
G#m C#m
nanging cedak ing dongo
F#m B E
aku kangen sliramu
F#m B C#m
aku kangen sliramu
F#m B E
aku kangen sli ramu

[outro]
E Am E Am B
E
Chord Tresno Tanpo Wates - Yan Vellia & Seika Kempot ft. Lare Jawi Chord Tresno Tanpo Wates - Yan Vellia & Seika Kempot ft. Lare Jawi Reviewed by xwijaya on 11.26 Rating: 5
comments

Tidak ada komentar