Dari pada mikirin arti yang gak karuan dari versi asli despacito mendingan nyanyiin dengan versi jawa gokil Kita sediain liriknya kok ...

Kreatif Lirik dan Video Despacito Cover Versi Jawa (Dek Lastri)

Kreatif Lirik dan Video Despacito Cover Versi Jawa (Dek Lastri)

Dari pada mikirin arti yang gak karuan dari versi asli despacito mendingan nyanyiin dengan versi jawa gokil Kita sediain liriknya kok buat ikutan nyanyi Bareng Video ini..
Kreatif banget nih mas Alif Rizky feat Fazayubdina kita simak videonya yuk...


Vokal: @alif.rizq
Keyboard: @fazayubdina
Gitar: @azmanreall26
Mixing & Mastering: @fazayubdina
Sutradara: @romskyfr
Sumber Youtube : https://www.youtube.com/watch?v=w0EHMQ0zr9A

Dek Lastri - Alif Rizky feat Fazayubdina (DESPACITO COVER) versi jawa

Ku ngerti dek koe mang wis bosen
Padahal aku wonge setia
Aku mung didakeke pelarian yeahh..
wouwoo.. bubar...

Masalah ora wis wis dek
Jo mikirke awake dewe
Senajan ngono ora bakal ku lali.. lali..
Aku tresno kowe ora sah Ditakon
Wis dilakoni ora sah dikongkon
Kowe Malah ngono dek
Opo iki jenenge takdir
Awake panas atiku gosong

Duh, loro untuku mikirno awakmu
Ket wingi bengi ra Ono kabarmu
Opo koe lagi ora ono pulso

Oh yeah yahh
Awaku wis koyo wong ora normal
Kowe ngomong aku "sante yo mas"
Len Aku salah ku njaluk pangapuro

Dek Lastri, ojo dumeh ngono to dek ambe kulo
Koe cedak mbe lanang liyo ku ra ridho
Koe ninggalno aku opo koe tego ?

Dek Lastri, ojo lunga to dek wong aku iseh tresno
Awaku moh dewekan urip nang dunyo
Wes sue ora ketemu pengin crito
(Sue sue sue uwis sue)

Sak jujure ora relo Aku ora trimo
Koe metu karo kae bocah
Tukang angon sing nembe dadi bos
(tukang angon tukang angon bebek)
Meh nganti kapan ngapusi awaku mbendino
Lungo purwokerto crito jebul koe ambek lanang liyo

De'e lungo lungo mbek Wong liyo
Tegal brebes purwokerto
Semarang lan Suroboyo
Jogja ning malioboro
Bahagiakna koe senajan Aku utang bank
Tagihan nganti numpuk dikejar kejar wong bank
Koe ninggalno Aku pas lagi sayang sayange
Buka Buka instagram foto de'e mbek koe
Awakku moh pisah dek
Aku yo kudu piye
Tulung jelasno dek Nang ndi salahe

Meh crito meh crito
Tapi ambe sopo
Atiku yo loro rapopo rapopo
Aku emoh pisah tapi yo uweslah
Senajan tresno yowes ikhlas waelah

oh yeah..