Chord Aku Percoyo - Lavora - xwijaya

Tidak menemukan artikel? cari disini



Chord Aku Percoyo - Lavora

[intro]
Am

Am Dm
tau ngrasake loro
G C Bm
mergo bien kerep disio sio
Am Dm
nganti eluh netes ing saben dino
G C Bm
aku bingung kudu crito karo sopo

Am Dm
nanging wingi ketemu karo kowe
G C Bm
rasane bedo karo biasane
Am Dm
tak cedaki njaluk nomer hpne
G C
sopo ngerti mbesuk dadi jodone

[int]
C Bm Am G F E
[reff]
Am G
maturnuwun
Am Em
wes teko ning uripku iki
F C
susah seneng bebarengan
Dm G
tetep dilakoni

Am G
aku wes percoyo
Am Em
atimu rabakal ngeliyo
F C
opo wae bakal tak lakoni
Dm G Am
tulung kowe ojo ngelarani

[music]
Am Dm G C Bm
Am Dm G Am
woo
Am Dm G C Bm
Am Dm G C Bm
E E Am

Am Dm
nanging wingi ketemu karo kowe
G C Bm
rasane bedo karo biasane
Am Dm
tak cedaki njaluk nomer hpne
G C
sopo ngerti besuk dadi jodone

[int]
C Bm Am G F G C
[reff] [overtune]
C C# Dm D# A#
maturnuwun
Cm Gm
wes teko ning uripku iki
G# D#
susah seneng bebarengan
Fm A#
tetep dilakoni

Cm A#
aku wes percoyo
Cm Gm
atimu rabakal ngeliyo
G# D#
opo wae bakal tak lakoni
Fm A# Cm
tulung kowe ojo ngelarani

Cm A#
maturnuwun
Cm Gm
wes teko ning uripku iki
G# D#
susah seneng bebarengan
Fm A#
tetep dilakoni

Cm A#
aku wes percoyo
Cm Gm
atimu rabakal ngeliyo
G# D#
opo wae bakal tak lakoni
Fm A# D#
tulung kowe ojo ngelarani

[outro]
D# Dm Cm A# G# A# G
woo uwouwo
Chord Aku Percoyo - Lavora Chord Aku Percoyo - Lavora Reviewed by xwijaya on 13.20 Rating: 5
comments

Tidak ada komentar