Chord Rasah Bali - Lavora ft. Ena Vika - xwijaya

Tidak menemukan artikel? cari disini



Chord Rasah Bali - Lavora ft. Ena Vika

[intro]
G gsus4 g gsus4
G D C G
C G C D

G D C G
opo ora ngerti roso ati iki
C D G
mbiyen kowe tau ngelarani
G D C G
tatu uwis mari ora arep mbaleni
C D G
nimas aku uwis ora sudi

[int]
G D C G
C G C D

G D C G
wis sabendinane mung mikirke kowe
C D G
mergo aku durung iso lilo
G D C G
aku ngaku salah kabeh dadi bubrah
C D G
kang mas jujur aku wegah pisah
[reff]
C D G
wingi aku beneran sayang karo kowe
C D
nanging ngopo sayangku
G G7
dinggo dolanan kowe
C D G
ngapurane aku uwis gawe loro
C D G
sayang tulung kowe ojo lungo

[music]
G D C G
C G C D G G7

C D G
rungokno kang mas aku gelo
C D G
ninggalke kowe mergo milih wong liyo
C D G
pinginku iso bali dadi siji koyo wingi
C D G
salahku ora bakal tak baleni
[reff]
C D G
wingi aku beneran sayang karo kowe
C D
nanging ngopo sayangku
G
dinggo dolanan kowe
C D G
ngapurane aku uwis gawe loro
C D G
sayang tulung kowe ojo lungo

C D G
critoku karo kowe uwis tak rampungi
C D
mas aku durung ikhlas
G
ngeloss kabeh ini

C D G
cukup sewates konco aku karo kowe
C D G
ora sah bali aku uwis ora sudi
C D C G
ora sah bali aku uwis ora sudi
Chord Rasah Bali - Lavora ft. Ena Vika Chord Rasah Bali - Lavora ft. Ena Vika Reviewed by xwijaya on 12.15 Rating: 5
comments

Tidak ada komentar