Chord Dalan Tresnoku - Yeni Inka feat. Abiem Pangestu - xwijaya

Tidak menemukan artikel? cari disini



Chord Dalan Tresnoku - Yeni Inka feat. Abiem Pangestu

[intro]
C Dm G C

C F Em
tak tenani tak ugemi
Dm G C
ra bakal koe tak kecewakne
Em Am
suwun gusti kulo sampun di paringi
Dm
wong siji sing iso ngimbangi
G
perasaan iki

C F Em
ojo nganti ndue roso
Dm G C
yen tresnaku iki mung dolanan
Em Am
setioku iki wes ra kurang kurang
Dm
koe tak eman eman
G
koe sing tak sayang sayang
[reff]
C F
ayem ati ku nyanding sliramu
Dm G C
ojo diculke tali tresnomu dinggo liane
Em
cukup mung aku sing nompo tulus
Am Dm
tresnamu kui mugo iki takdire
G C
dalan tresnoku iki yo mung karo koe

interlude f em f dm g

C F Em
ojo nganti ndue roso
Dm G C
yen tresnoku iki mung dolanan
Em Am
setioku iki wes ra kurang kurang
Dm
koe tak eman eman
G
koe sing tak sayang sayang

[reff]
C F
ayem ati ku nyanding sliramu
Dm G C
ojo diculke tali tresnomu dinggo liane
Em
cukup mung aku sing nompo tulus
Am Dm
tresnamu kui mugo iki takdire
G F G
dalan tresnoku iki yo mung karo koe
F A
yo mung karo koe


D G
ayem ati ku nyanding sliramu
Em A D
ojo diculke tali tresnomu dinggo liane
F#m
cukup mung aku sing nompo tulus
Bm Em
tresnamu kui mugo iki takdire
A D
dalan tresnaku iki yo mung karo koe
Chord Dalan Tresnoku - Yeni Inka feat. Abiem Pangestu Chord Dalan Tresnoku - Yeni Inka feat. Abiem Pangestu Reviewed by xwijaya on 21.17 Rating: 5
comments

Tidak ada komentar