Chord Dudo Ngarep Omah - Yeni Inka - xwijaya

Tidak menemukan artikel? cari disini



Chord Dudo Ngarep Omah - Yeni Inka

[intro]
G D G
G D G

G D
ono dudo manggon ngarep omahku
D G
yen ruh aku dewe'e ngguya ngguyu
C G
soyo yen ngerti yen tak tamatke
G D G
olehe mlaku soyo digawe gawe

interlude c d g

G D
kiro kiro umure seket pitu
D G
wis meh podho karo yuswane pak ku
C G
opo karepe aku ra ngerti
G D G
saben sore aku dikirimi roti

C G
suwe suwe aku kok soyo mundhak bingung
A D
kudu kudu kepingin nyang omahe

G D
kok ndilalah ibu pirso kabehe
D G
saben teko rotine dibalekke
C G
pikirku tentrem koyo adate
G D G
yen tak pikir aku kudu ngguyu dewe

interlude
C D G
G D D G
C G G D G

C G
suwe suwe aku kok soyo mundhak bingung
A D
kudu kudu kepingin nyang omahe

G D
ono dudo manggon ngarep omahku
D G
yen ruh aku dewe'e ngguya ngguyu
C G
soyo yen ngerti yen tak tamatke
G D G
olehe mlaku soyo digawe gawe


interlude c d g


G D
kiro kiro umure seket pitu
D G
wis meh podho karo yuswane pak ku
C G
opo karepe aku ra ngerti
G D G
saben sore aku dikirimi roti

C G
suwe suwe aku kok soyo mundhak bingung
A D
kudu kudu kepingin nyang omahe

G D
kok ndilalah ibu pirso kabehe
D G
saben teko rotine dibalekke
C G
pikirku tentrem koyo adate
G D G
yen tak pikir aku kudu ngguyu dewe
G D G
yen tak pikir aku kudu ngguyu dewe
G D G
yen tak pikir aku kudu ngguyu dewe
"
Chord Dudo Ngarep Omah - Yeni Inka Chord Dudo Ngarep Omah - Yeni Inka Reviewed by xwijaya on 22.22 Rating: 5
comments

Tidak ada komentar