Chord Kalah Cepet - Yeyen Novita - xwijaya

Tidak menemukan artikel? cari disini



Chord Kalah Cepet - Yeyen Novita

[intro]
G D Em Bm
C G C D
G D Em Bm
C G C D G

G D
sepet ning pinggir embong
Em Bm
kalah cepet disaut uwong
C G
telat ngomong tresno
C D
cintamu digondhol wong liyo

G D
nelongso rasane
Em Bm
sing tak tresno ono sing nduwe
C G
nyapo tresno tak pendhem
C D G
yen wis getun sambat kalih sinten
[reff]
G
abote nyonggo tresno
Em
mung disimpen ning njero dodo
C G
ungkap tresno rasane bimbang
D
amung bantal tak sayang sayang

G
suwi yen tresno kowe
Em
jebul wis ono sing nduwe
C G
ora ngiro lan terbayang
D G
kalah cepet tresnomu ilang

G
abote nyonggo tresno
Em
mung disimpen ning njero dodo
C G
ungkap tresno rasane bimbang
D
amung bantal tak sayang sayang

G
suwi yen tresno kowe
Em
jebul wis ono sing nduwe
C G
ora ngiro lan terbayang
D G
kalah cepet tresnomu ilang

[music]
G D Em Bm
C G C D
G D Em Bm
C G C D G

G D
sepet ning pinggir embong
Em Bm
kalah cepet disaut uwong
C G
telat ngomong tresno
C D
cintamu digondhol wong liyo

G D
nelongso rasane
Em Bm
sing tak tresno ono sing nduwe
C G
nyapo tresno tak pendhem
C D G
yen wis getun sambat kalih sinten
[reff]
G
abote nyonggo tresno
Em
mung disimpen ning njero dodo
C G
ungkap tresno rasane bimbang
D
amung bantal tak sayang sayang

G
suwi yen tresno kowe
Em
jebul wis ono sing nduwe
C G
ora ngiro lan terbayang
D G
kalah cepet tresnomu ilang

G
abote nyonggo tresno
Em
mung disimpen ning njero dodo
C G
ungkap tresno rasane bimbang
D
amung bantal tak sayang sayang

G
suwi yen tresno kowe
Em
jebul wis ono sing nduwe
C G
ora ngiro lan terbayang
D G
kalah cepet tresnomu ilang

[outro]
G D Em Bm
C G C D
G D Em Bm
C G C D G
Chord Kalah Cepet - Yeyen Novita Chord Kalah Cepet - Yeyen Novita Reviewed by xwijaya on 10.07 Rating: 5
comments

Tidak ada komentar