Chord Ngumbar Janji - Yesika Krisdayanti - xwijaya

Tidak menemukan artikel? cari disini



Chord Ngumbar Janji - Yesika Krisdayanti

[intro]
G D C D
G

G
ombak sing nyekseni
G
neng gubugan iki
G D
neng taman pantai menganti
D
kang mas ngucap janji
D
jare cinta mati
D G D
tekan kapan aku ora bakal lali

G
arep tak ugemi
G
janjimu sing manis
G D
tak eling rino lan wengi
D
wus meh telung sasi
D
kang mas ora ngabari
D G
aku bingung jane kang mas nengendi

C
remuk rasa neng ati
G
lemes awakku iki
Am
mbareng krungu
D G
kang mas jare uwis rabi
[reff]
D
ojo sok gampang
G
kang mas ngumbar janji
Am
niate kang mas
D G
ukur garep ngapusi

D
aku wis kadung sayang
G
aku wis kadung tresno
Am
malah kang mas
D G
rabi karo wong liyo

C G
ambyar rasane nasib awakku iki
Am D G
lagi jero malah ditinggal rabi

[music]
Em Bm C D
Em Bm C D G D

G
arep tak ugemi
G
janjimu sing manis
G D
ta eling rino lan wengi
D
wus meh telung sasi
D
kang mas ora ngabari
D G
aku bingung jane kang mas nengendi

C
remuk rasa neng ati
G
lemes awakku iki
Am
mbareng krungu
D G
kang mas jare uwis rabi
[reff]
D
ojo sok gampang
G
kang mas ngumbar janji
Am
niate kang mas
D G
ukur garep ngapusi

D
aku wis kadung sayang
G
aku wis kadung tresno
Am
malah kang mas
D G
rabi karo wong liyo

D
ojo sok gampang
G
kang mas ngumbar janji
Am
niate kang mas
D G
ukur garep ngapusi

D
aku wis kadung sayang
G
aku wis kadung tresno
Am
malah kang mas
D G
rabi karo wong liyo

C G
ambyar rasane nasib awakku iki
Am D G
lagi jero malah ditinggal rabi
Chord Ngumbar Janji - Yesika Krisdayanti Chord Ngumbar Janji - Yesika Krisdayanti Reviewed by xwijaya on 09.03 Rating: 5
comments

Tidak ada komentar