Chord Kalih Welasku - Denny Caknan - xwijaya

Tidak menemukan artikel? cari disini



Chord Kalih Welasku - Denny Caknan

[intro]
Em Em D
Em D C D
Em D C D B

Em Bm
anane mung tresno
C D G
kalih welasku
Em Bm
anane mung iki
C D
sing tak nduweni

tab D6 G D/F#

Em Bm
doyo doyo ngganduli
C D G
doyo doyo nangisi
Em Bm
kesandung sandung aku
C D
maksakne atimu

B
gapuk meh tumbang
Em D
tak gawe gawe dewe
Am D
raiso ngukur kurang kesadaranku

[int]
D D C Am G D/F# G D
[reff]
C D
kekarepanku yen pancen dadi siji
G D/F# Em D
iso ngrumat lan mba turi
C Bm
tekan mbe sok nganti pethuk pati
C D G
urung kewujud we kesusu mutusi

Em Bm
aku sembrono ning ra sepiro
C D G
malah dadi perkoro
Em Bm
nanging rapopo ketulo tulo
C D Em
dadi tulisan kanggo cerito tuo

[music]
C Bm C D G
C Bm C D B
Em D A C D

Em Bm
anane mung tresno
C D G
kalih welasku
Em Bm
anane mung iki
C D
sing tak nduweni hauwoh

Em Bm
doyo doyo ngganduli
C D G
doyo doyo nangisi
Em Bm
kesandung sandung aku
C D
maksakne atimu

B
gapuk meh tumbang
Em D C Bm
tak gawe gawe dewe
Am Am D
raiso ngukur kurang kesadaranku
[reff]
C D
kekarepanku yen pancen dadi siji
G D/F# Em D
iso ngrumat lan mba turi
C Bm
tekan mbe sok nganti pethuk pati
C D G
urung kewujud we kesusu mutusi

Em Bm
aku sembrono ning ra sepiro
C D G
malah dadi perkoro
Em Bm
nanging rapopo ketulo tulo
C D G
dadi tulisan kanggo cerito tuo

Em Bm
anane mung tresno
C D Em
kalih welasku
Chord Kalih Welasku - Denny Caknan Chord Kalih Welasku - Denny Caknan Reviewed by xwijaya on 05.39 Rating: 5
comments

Tidak ada komentar