Chord Teteg Ati - Denny Caknan - xwijaya

Tidak menemukan artikel? cari disini



Chord Teteg Ati - Denny Caknan

G  C                D       G
dadi payung naliko udane teko

[intro]
Am D G

G C Cm
ning pungkasan srengenge sore iki
G D/F#
atiku iseh
Em E
kroso sumpek nanging sempet
Am D
mikerke sliramu sing tak tresnani

G C Cm
ning pungkasan rembulan wengi iki
G D Em E
atiku iseh milih berjuang bertahan
Am D
korban ati perasaan kanggo sliramu

C D
koco iki dadi seksi pedihe atiku
C Bm
kowe nggawe ati sing tak jogo
Em E
dadi gelo
Am D
bola bali kowe sing salah
C B
nanging aku sing disalahke
[reff]
C D G Em
dek perlu di ngerteni
Am D G
teteg'e atiku wis koyo ibumu
C D Bm Em
ora tau ngersulo ngadepi polahmu
Am D
sing nggawe atiku atiku tatu

[int]
C D Bm Em
C D

G C Cm
ning pungkasan srengenge sore iki
G D/F#
atiku iseh
Em E
kroso sumpek nanging sempet
Am D
mikerke sliramu sing tak tresnani

C D
koco iki dadi seksi pedihe atiku
Bm B
kowe nggawe ati sing tak jogo
Em E
dadi gelo
Am D
bola bali kowe sing salah
C B
nanging aku sing disalahke

Am Em
hooo oo o ouwou
Am
perlu dingerteni
Em
teteg atiku wis koyo
C D
ibumu ibumu ibumu

C D
wis rapopo aku sing disalahno
C D G
tapi elingo cen aku sing lilo
C D G
hoowo, dadi payung naliko udane teko
[reff]
C D G Em
dek perlu di ngerteni
Am D G
teteg'e atiku wis koyo ibumu
C D Bm Em
ora tau ngersulo ngadepi polahmu
Am D
sing nggawe atiku atiku tatu

C D G Em
dek perlu di ngerteni
Am D G
teteg'e atiku wis koyo ibumu
C D Bm Em
ora tau ngersulo ngadepi polahmu
Am D
sing nggawe atiku atiku tatu

C D G Em
senajan kowe mung nyepelekke
Am D G
nanging ati iki tetep tak kuatke
C D
sumpah ati iki
Bm Em
setioku mung kanggo kowe
Am D G
selawase bebarengan karo kowe
Am D Em A
selawase ora bakal tak liyake
Am D
selawase oooh
G
tetep teteg atine
Chord Teteg Ati - Denny Caknan Chord  Teteg Ati - Denny Caknan Reviewed by xwijaya on 05.36 Rating: 5
comments

Tidak ada komentar