Chord Lamunan - Yayan Jatnika - xwijaya

Tidak menemukan artikel? cari disini



Chord Lamunan - Yayan Jatnika

[intro]
Am F Am Dm E

Am
daun kalapa
F Am
nu oyag ka tebak angin
F
siga gupayna kawas gupayna
E
nu lawas ilang
Dm Am F Am
kasawang deui nembongan deui
Am A#
asih munggaran nu teu kahontal
A# Am
dina lamunan

Am
mun seug manehna
F Am
kiwari aya gigireun
F
meureunan hate moal tagiwur
E
dirungrung gandrung
Dm Am F Am
atuh kamana? naha dimana?
Am A#
ukur ngolebat dina lamunan
A# Am
dina lamunan
[reff]
Dm
unggal tempat tos dipapay
F Am
manehna ta ya laratan
Dm
unggal beja nu katampa
F Am
dijugjug wa le teu aya

Am F
kembang kembang ka tresna
Am
nu kungsi nyambuang
Am F
ukur tinggal waasna
Am
nyeungitan lamunan

[music]
Am Am Dm Dm
E F G Am

Am
mun seug manehna
F Am
kiwari aya gigireun
F
meureunan hate moal tagiwur
E
dirungrung gandrung
Dm Am F Am
atuh kamana? naha dimana?
Am A#
ukur ngolebat dina lamunan
A# Am
dina lamunan
[reff]
Dm
unggal tempat tos dipapay
F Am
manehna ta ya laratan
Dm
unggal beja nu katampa
F Am
dijugjug wa le teu aya

Am F
kembang kembang ka tresna
Am
nu kungsi nyambuang
Am F
ukur tinggal waasna
Am
nyeungitan lamunan

Dm
unggal tempat tos dipapay
F Am
manehna ta ya laratan
Dm
unggal beja nu katampa
F Am
dijugjug wa le teu aya

Am F
kembang kembang ka tresna
Am
nu kungsi nyambuang
Am F
ukur tinggal waasna
Am
nyeungitan lamunan
Chord Lamunan - Yayan Jatnika Chord Lamunan - Yayan Jatnika Reviewed by xwijaya on 07.03 Rating: 5
comments

Tidak ada komentar