Chord Pukah - Yayan Jatnika - xwijaya

Tidak menemukan artikel? cari disini



Chord Pukah - Yayan Jatnika

[intro]
Am F Dm E
Am F Am E
Am E Am
Am E F Am

E F Am
satadina sugan teh moal rek cidra
E F E
boro betah mika nyaah mika cinta
Dm Am
ka manehna kuring geus asa miboga
Am E F E
geuning asih teh lain nu kuring
E Dm
katresna gancang luncatna
G Am
milih nu lian

[int]
F E Am

E F Am
diri kuring ibarat cukang wahangan
E F E
dipake meuntas pikeun nyorang paniatan
Dm Am
batin sedih duh nyeri kaliwat saking
Am E F E
peurih asa diturih ku hinis
E Dm G Am
asa ditirug jajantung ngalanglayung
[reff]
E
anjeun, datang deui
F Am
sanggeus meunang kanyeri
G Am
tapi hate teu narima
F Am
kanyeri asa can bari
F A# Am
bongan anjeun tega
F Am
ngulinkeun rasa kacinta

E
asih, nu mimiti
F Am
pukah teu puguh salah
G Am
pegat beurat duriat
F Am
anjeun mah jongjon miheman

[music]
Am Am F F Am

E F Am
diri kuring ibarat cukang wahangan
E F E
dipake meuntas pikeun nyorang paniatan
Dm Am
batin sedih duh nyeri kaliwat saking
Am E F E
peurih asa diturih ku hinis
E Dm G Am
asa ditirug jajantung ngalanglayung
[reff]
E
anjeun, datang deui
F Am
sanggeus meunang kanyeri
G Am
tapi hate teu narima
F Am
kanyeri asa can bari
F A# Am
bongan anjeun tega
F Am
ngulinkeun rasa kacinta

E
asih, nu mimiti
F Am
pukah teu puguh salah
G Am
pegat beurat duriat
F Am
anjeun mah jongjon miheman
Chord Pukah - Yayan Jatnika Chord Pukah - Yayan Jatnika Reviewed by xwijaya on 08.11 Rating: 5
comments

Tidak ada komentar