Chord Mega Hideung - Yayan Jatnika - xwijaya

Tidak menemukan artikel? cari disini



Chord Mega Hideung - Yayan Jatnika

[intro]
Am F Dm Am
F Am F Am

Am Am
tuh itu layung siga pulung
G F Am
ningal urang nu teu satujuan
Dm
naha anjeun bisa
Am
robah anu ges pasini
F
da bongan anjeun nu menta
F
kuring nganteur kahayangna
A# Am
anjeun hayang pepegatan

Am Am
tuh itu mega ngahalangan
G Am
langit anu rek ngagebray caang
Dm
naha ku teu sangka
Am
akhirna geuning beut kieu
F
kacinta urang duaan
F
aya nu ngahihileudan
A# Am
gogoda eta ka urang

G Am G Am
mega hideung ngalangkangan
F
langit ceudeum tanda arek
Am E
hujan datang
[reff]
Am F Am
naha naon anu rek di teang
Dm Am
kanyaah kacinta keur urang
F
meureun kuring heunte
Am
ngalayah ku harta
F A#
ukur banda cinta modal anu boga
Am E
jang salira

Am F Am
teu ngarti na jero pikirna
Dm Am
yen harta bisa mawa bagya
F Am
loba anu pisah lain kurang harta
F A#
silih nganyahokeun dibutuhkeun cinta
Am
lain ukur harta
G Am
anjeun beda pilihanna
G Am
nu di teang geuning harta

[music]
Am F Dm Am
Dm Am F E
F G Am F E Am

Am Am
tuh itu mega ngahalangan
G Am
langit anu rek ngagebray caang
Dm
naha ku teu sangka
Am
akhirna geuning beut kieu
F
kacinta urang duaan
F
aya nu ngahihileudan
A# Am
gogoda eta ka urang

G Am G Am
mega hideung ngalangkangan
F
langit ceudeum tanda arek
Am E
hujan datang
[reff]
Am F Am
naha naon anu rek di teang
Dm Am
kanyaah kacinta keur urang
F
meureun kuring heunte
Am
ngalayah ku harta
F A#
ukur banda cinta modal anu boga
Am E
jang salira

Am F Am
teu ngarti na jero pikirna
Dm Am
yen harta bisa mawa bagya
F Am
loba anu pisah lain kurang harta
F A#
silih nganyahokeun dibutuhkeun cinta
Am
lain ukur harta
G Am
anjeun beda pilihanna
G Am
nu di teang geuning harta
Chord Mega Hideung - Yayan Jatnika Chord Mega Hideung - Yayan Jatnika Reviewed by xwijaya on 09.16 Rating: 5
comments

Tidak ada komentar