Chord Ninggal Cerito - Yeni Inka ft. Ageng Music - xwijaya

Tidak menemukan artikel? cari disini



Chord Ninggal Cerito - Yeni Inka ft. Ageng Music

[intro]
C F Em Am Dm G

C G C
ning kutho iki aku nemoni
F Em
wong sing paling tak tresnani
F Em
sing tak sayang sayang
F G
tekaning mati


interlude f g


C G C
nanging anane mung cerito loro
F Em F Em
kowe pancen tego kowe ra rumongso
F G
anane mung nggawe cidro

F C
aku ngrumangsani
G C Em
tekaku ra dikarepi ati
F C
aku sadar diri
G C
tekoku mung nggriseni

[reff]
F G Em Am
kowe teko nggowo cerito loro
Dm G C
kowe lungo ninggalke loro loro
F G Em Am
ning purwokerto aku nduweni cerito
Dm G C
kowe ngeboti tresno sing liyo


interlude f g em am
Dm G C
F G Em Am
Dm G C

C G C
ning kutho iki aku nemoni
F Em
wong sing paling tak tresnani
F Em
sing tak sayang sayang
F G
tekaning mati


interlude f g


C G C
nanging anane mung cerito loro
F Em F Em
kowe pancen tego kowe ra rumongso
F G
anane mung nggawe cidro


F C
aku ngrumangsani
G C Em
tekoku ra dikarepi ati
F C
aku sadar diri
G C
tekoku mung nggriseni

[reff]
F G Em Am
kowe teko nggowo cerito loro
Dm G C
kowe lungo ninggalke loro loro
F G Em Am
ning purwokerto aku nduweni cerito
Dm G C
kowe ngeboti tresno sing liyo


F G Em Am
kowe teko nggowo cerito loro
Dm G C
kowe lungo ninggalke loro loro
F G Em Am
ning purwokerto aku nduweni cerito
Dm G C
kowe ngeboti tresno sing liyo
F G C Bm Am
ning purwokerto aku nduweni cerito
Dm G F G# C
kowe ngeboti tresno sing liyo
Chord Ninggal Cerito - Yeni Inka ft. Ageng Music Chord Ninggal Cerito - Yeni Inka ft. Ageng Music Reviewed by xwijaya on 18.59 Rating: 5
comments

Tidak ada komentar