Chord Lilo - Yeni Inka ft. Ageng Music - xwijaya

Tidak menemukan artikel? cari disini



Chord Lilo - Yeni Inka ft. Ageng Music

[intro]
Am Dm G C
Am Dm E Am

Am F Am
opo wis ora kelingan
Dm E
sumpah janjimu mung marang aku
Dm E
sineksen lintang rembulan
F E
jarene tresnamu mung kanggo aku

Am
wis nganti telung ketigo
Dm E
nanging sliramu ora kirem warto
Dm E
bareng saiki wis teko
F E Am
kowe malah nggandeng wanito liyo

[reff]
A Dm
ora nyono ora ngiro
G C
kowe medhot taline asmoro
F E
tresnaku kang tulus suci
E F Am
ra mbok jogo malah mbok blenjani

A Dm
opo pancen wis nasibku
G C
kudu pisa han karo sliramu
F E
nadyan abot jroning ati
E Am
nanging aku ra biso ngoncati

Am F Am
lilo atiku wis lilo
Dm E
nadyan batinku keloro loro
Dm E
nanging aku ra kuwowo
F E Am
mergo atiku wis kebacut tresno

interlude am dm g c
Am Dm E Am

Am F Am
opo wis ora kelingan
Dm E
sumpah janjimu mung marang aku
Dm E
sineksen lintang rembulan
F E
jarene tresnamu mung kanggo aku

Am
wis nganti telung ketigo
Dm E
nanging sliramu ora kirem warto
Dm E
bareng saiki wis teko
F E Am
kowe malah nggandeng wanito liyo
[reff]
A Dm
ora nyono ora ngiro
G C
kowe medhot taline asmoro
F E
tresnaku kang tulus suci
E F Am
ra mbok jogo malah mbok blenjani

A Dm
opo pancen wis nasibku
G C
kudu pisa han karo sliramu
F E
nadyan abot jroning ati
E Am
nanging aku ra biso ngoncati

Am F Am
lilo atiku wis lilo
Dm E
nadyan batinku keloro loro
Dm E
nanging aku ra kuwowo
F E Am
mergo atiku wis kebacut tresno
Chord Lilo - Yeni Inka ft. Ageng Music Chord Lilo - Yeni Inka ft. Ageng Music Reviewed by xwijaya on 17.49 Rating: 5
comments

Tidak ada komentar