Chord Ora Apus Apus - Yeni Inka - xwijaya

Tidak menemukan artikel? cari disini



Chord Ora Apus Apus - Yeni Inka

[intro]
C Bm E Am D G

G Am
tenanan opo mung guyonan
D G
roso tresno seng ono ning ati
Am Em
aku wedi kowe blenjani
D G
aku wedi mindo di loro ati

C
tulung buktekno
D G
yen kowe pancen tresno
Em Am
senengno aku
D G
teko urip lan matiku
[reff]
C D Bm
tresnoku tulus ora apus apus
E Am D G
ning njero ati mung kowe sing manggoni
C D Bm
tresnoku gedi ora ngapusi
E Am D G
ning njero ati mung kowe sing tak tresnani

[music]
C D Bm E Am D G
C D Bm E Am D G

G Am
tenanan opo mung guyonan
D G
roso tresno seng ono ning ati
Am Em
aku wedi kowe blenjani
D G
aku wedi mindo di loro ati

C
tulung buktekno
D G
yen kowe pancen tresno
Em Am
senengno aku
D G
teko urip lan matiku
[reff]
C D Bm
tresnoku tulus ora apus apus
E Am D G
ning njero ati mung kowe sing manggoni
C D Bm
tresnoku gedi ora ngapusi
E Am D G
ning njero ati mung kowe sing tak tresnani

C D Bm
tresnoku tulus ora apus apus
E Am D G
ning njero ati mung kowe sing manggoni
C D Bm
tresnoku gedi ora ngapusi
E Am D G
ning njero ati mung kowe sing tak tresnani
Chord Ora Apus Apus - Yeni Inka Chord Ora Apus Apus - Yeni Inka Reviewed by xwijaya on 15.33 Rating: 5
comments

Tidak ada komentar