Chord Angel 3 (Panas Sitik Sambat Nyaman Sitik Sayang) - Yeni Inka - xwijaya

Tidak menemukan artikel? cari disini



Chord Angel 3 (Panas Sitik Sambat Nyaman Sitik Sayang) - Yeni Inka

[intro]
C D Bm Em
C D G

G D
tangi turu mbukak hp
Em Bm
ora ono notife
C D G
mung iso nyawang foto instagrame
C D
wis tak komen status'e
Bm Em
nanging ra ono respone
Am A D
tekan seprene aku iseh jomblo wae

[int]
C D

G D
seko esuk tekan wengi
Em Bm
ra ono sing peduli
C D G
larane marai nyesekke ati
C D
opo wes pancen takdire
Bm Em
kudu nerimo kahanane
C D G
mugi gusti maringi sing luwih sae

[int]
C D G
[reff]
C D
panas sitik sambat
Bm Em
udan sitik sambat
C D G G7
dasar aku nyaman sithik sayang

C D
berlagak sok kuat
Bm Em
pasang badan tegap
C D G
rupo sangar ning atine ambyar

[music]
C D Bm Em
C D G
Am Bm Cm D

G D
seko esuk tekan wengi
Em Bm
ra ono sing peduli
C D G
larane marai nyesekke ati
C D
opo wes pancen takdire
Bm Em
kudu nerimo kahanane
C D G
mugi gusti maringi sing luwih sae

[int]
C D G
[reff]
C D
panas sitik sambat
Bm Em
udan sitik sambat
C D G G7
dasar aku nyaman sithik sayang

C D
berlagak sok kuat
Bm Em
pasang badan tegap
C D G
rupo sangar ning atine ambyar

C D
panas sitik sambat
Bm Em
udan sitik sambat
C D G G7
dasar aku nyaman sithik sayang

C D
berlagak sok kuat
Bm Em
pasang badan tegap
C D G Em
rupo sangar ning atine ambyar
C D G
rupo sangar ning atine ambyar
Am D G
rupo sangar ning atine ambyar

Chord Angel 3 (Panas Sitik Sambat Nyaman Sitik Sayang) - Yeni Inka Chord Angel 3 (Panas Sitik Sambat Nyaman Sitik Sayang) - Yeni Inka Reviewed by xwijaya on 16.41 Rating: 5
comments

Tidak ada komentar