Chord Ra Bakal Keganti - Happy Asmara feat. Dwi Putra - xwijaya

Tidak menemukan artikel? cari disini



Chord Ra Bakal Keganti - Happy Asmara feat. Dwi Putra

[intro]
G D Em Bm
C G Am D G

G D Em
se milir angin wengi
Bm C Bm
nggugah roso kangene atiku
Am D
soyo jeru neng sliramu

G D Em
a ku dewean ono kene
Bm C
sing bakal ngenteni balimu
Am D
ono neng sandingku

C Bm
tak jaluk gedene sabarmu
C D
ikhlas ngenteni tekaku
[reff]
C
mbok gandeng tanganku
D
mbok elus pipiku
Bm
sak kuate ati
E
we ngungkapke tresno

Am
yo mung kanggo kang mas
D
wong sing tak kangeni
G
awan lan rino wengi

G D
tresno tulus ing ati
Em Bm
ora bakal biso keganti
C D
yo mung sliramu mung sliramu
G
lintange ati

[music]
C D Em Bm
C Cm G
C D G

G D Em
se milir angin wengi
Bm C Bm
nggugah roso kangene atiku
Am D
soyo jeru neng sliramu

G D Em
a ku dewean ono kene
Bm C
sing bakal ngenteni balimu
Am D
ono neng sandingku

C Bm
tak jaluk gedene sabarmu
C D
ikhlas ngenteni tekaku
[reff]
C
mbok gandeng tanganku
D
mbok elus pipiku
Bm
sak kuate ati
E
we ngungkapke tresno
Am
yo mung kanggo kang mas
D
wong sing tak kangeni
G
awan lan rino wengi

G D
tresno tulus ing ati
Em Bm
ora bakal biso keganti
C D
yo mung sliramu mung sliramu
G
lintange ati
Chord Ra Bakal Keganti - Happy Asmara feat. Dwi Putra Chord Ra Bakal Keganti - Happy Asmara feat. Dwi Putra Reviewed by xwijaya on 06.08 Rating: 5
comments

Tidak ada komentar