Chord Oplosan Ciu - Krist Segara ft. Happy Asmara - xwijaya

Tidak menemukan artikel? cari disini



Chord Oplosan Ciu - Krist Segara ft. Happy Asmara

[intro]
D Em A D
D Em A D A

pria
D A
Dek aku iki pengen ngomong
Bm F#m
yen aku saiki wis ra tau ngombe
G D
ngombe oplosan sing ngerusak awakku
Em A
aku sadar mung nambahi dadi ngelu

wanita
D A
mas opo tenanan ngomongmu
Bm F#m
yen kowe saiki wis ra ngombe ciu
G D
aku seneng yen koe saiki sadar
Em A
mugo iso sak lawase sampe modar

pria
D A
yo to dek aku sing salah
Bm F#m
aku janji ora bakalan baleni
G D
mendem ciu mergo wis jan kapok tenan
Em A
aku pengen noto urip sing bebrayan

wanita
G D
wis tak sepuro
A D
tapi ojo di baleni
G D
eling uripmu
A D A
mestio bakale mati

pria
D A
saiki aku wis sadar
Bm F#m
banyu setan marai ngrusak awakku
G D
mugo iso lali ra bakal baleni
Em A
mendem ciu oplosan say good bay to you

wanita
D A
senengku krungu kabarmu
Bm F#m
leren mendem banyune oplosan ciu
G D
tepatno janjimu ra bakal baleni
Em A
eman tenan awakmu yen mbok larani

pria
Bm F#m
ora patheken
G D
yen aku ra ngombe ciu (opo yo tenan)
Bm F#m
aku wis mari
G D A
mergo aku eling mati

[music]
D A Bm F#m
G D Em A

wanita
G D
wis tak sepuro
A D
tapi ojo di baleni
G D
eling uripmu
A D A
mestio bakale mati

pria
Bm F#m
ora patheken
G D
yen aku ra ngombe ciu (opo yo tenan)
Bm F#m
aku wis mari
G D A
mergo aku eling mati

pria
D A
Dek aku iki pengen ngomong
Bm F#m
yen aku saiki wis ra tau ngombe
G D
ngombe oplosan sing ngerusak awakku
Em A D A D
mendem ciu oplosan say good bay to you
Chord Oplosan Ciu - Krist Segara ft. Happy Asmara Chord Oplosan Ciu - Krist Segara ft. Happy Asmara Reviewed by xwijaya on 05.01 Rating: 5
comments

Tidak ada komentar