Chord Separo Nyowo - Happy Asmara ft. Nadia Aprilia - xwijaya

Tidak menemukan artikel? cari disini



Chord Separo Nyowo - Happy Asmara ft. Nadia Aprilia

[intro]
G D Em Bm
C G D
G D Em Bm
C G D G

G D
tresnoku soyo ngrembuyung
Em Bm
yen kelingan esemmu
C G D
kangenku ngelayung marang sliramu

G D
tak titip tembang rindu
Em Bm
lewat sumilir angin ndalu
C G
mergo adoh panggonmu aku
D G
mung biso nyawang fotomu

G
abot sing tak songgo
D
iku ora sepiro
Em
di banding kangenku
Bm
sing ning njero ndodo
C
bingung keserang rindu
G
urip keroso sintru
D
yen sampek durung keturut
nyanding sliramu

G
mendem pingin ketemu
D
masiyo mung suaramu
Em
nadyan sak kecap
Bm
iso nggawe merem atiku
C
aku mung biso ndedungo
G
mugo biso jodoh
D
urip sampek tumekane pati
G
marang sliramu
[reff]
G D Em
se paro nyowo iki
C Am D
bebasane mung kanggo sliramu
G D Em
tak jaluk ning setyomu
C Am D
ojo pupus selawase tresnomu

Bm Em
iki kabeh wujud tresnoku
Am
separoh nyowoku
D G
mung kanggo sliramu

[music]
G D Em Bm
C G D
G D Em Bm
C G D G

G D
tak titip tembang rindu
Em Bm
lewat sumilir angin ndalu
C G
mergo adoh panggonmu aku
D G
mung biso nyawang fotomu

G
abot sing tak songgo
D
iku ora sepiro
Em
di banding kangenku
Bm
sing ning njero ndodo
C
bingung keserang rindu
G
urip keroso sintru
D
yen sampek durung keturut
nyanding sliramu

G
mendem pingin ketemu
D
masiyo mung suaramu
Em
nadyan sak kecap
Bm
iso nggawe merem atiku
C
aku mung biso ndedungo
G
mugo biso jodoh
D
urip sampek tumekane pati
G
marang sliramu
[reff]
G D Em
se paro nyowo iki
C Am D
bebasane mung kanggo sliramu
G D Em
tak jaluk ning setyomu
C Am D
ojo pupus selawase tresnomu

Bm Em
iki kabeh wujud tresnoku
Am
separoh nyowoku
D G
mung kanggo sliramu
Am
separoh nyowoku
D G
mung kanggo sliramu
Chord Separo Nyowo - Happy Asmara ft. Nadia Aprilia Chord Separo Nyowo - Happy Asmara ft. Nadia Aprilia Reviewed by xwijaya on 03.57 Rating: 5
comments

Tidak ada komentar