Chord Tanpo Aku (Sing Ati-Ati) - Happy Asmara - xwijaya

Tidak menemukan artikel? cari disini



Chord Tanpo Aku (Sing Ati-Ati) - Happy Asmara

reff 
G A
kiro gampang nglaleknemu
F#m Bm
cukup wektu mung seminggu
Em
kabeh roso tresno
A
yakin lan percoyo
D
ora ono wong liyo

G A
kiro gampang golek ganti
F#m Bm
FB iG tak bukaki
Em
pesenku mung siji
A D
tanpoku sing ngati ati

[intro]
G A F#m Bm Em A D
houwo owo

D A/C#
wes tak cubo lali esemmu neng ati
Bm F#m
nanging anane ati tambah perih
G F#m
wes tak elus dodo mencoba ikhlasno
Em A
kenyataane kowe wes gandeng wong liyo

D A/C#
wes tak wanti wanti ora tak pikiri
Bm F#m
manis sikapmu tetep tak kangeni
G F#m
wes tak guwak roso oleh kene kono
Em A D
nanging atiku sampek seprene raiso lilo
[reff]
G A
kiro gampang nglaleknemu
F#m Bm
cukup wektu mung seminggu
Em
kabeh roso tresno
A
yakin lan percoyo
D
ora ono wong liyo

G A
kiro gampang golek ganti
F#m Bm
FB iG tak bukaki
Em
pesenku mung siji
A D
tanpoku sing ngati ati

[music]
G A F#m Bm
hu uuuu
Em F# Bm
houwo
G A D A/C# Bm
hoo ooo
G A

D A/C#
wes tak cubo lali esemmu neng ati
Bm F#m
nanging anane ati tambah perih
G D
wes tak elus dodo mencoba ikhlasno
Em A
kenyataane kowe wes gandeng wong liyo

D A/C#
wes tak wanti wanti ora tak pikiri
Bm F#m
manis sikapmu tetep tak kangeni
G D
wes tak buwak roso follback kene kono
Em
nanging gantimu sampek seprene
A D
ra teko teko
[reff]
G A
kiro gampang nglaleknemu
F#m Bm
cukup wektu mung seminggu
Em
kabeh roso tresno
A
yakin lan percoyo
D
ora ono wong liyo

G A
kiro gampang golek ganti
F#m Bm
FB iG tak bukaki
Em
pesenku mung siji
A D
tanpoku sing ngati ati hoo

G A
kiro gampang nglaleknemu
F#m Bm
cukup wektu mung seminggu
Em
kabeh roso tresno
A
yakin lan percoyo
D
ora ono wong liyo

G A
kiro gampang golek ganti
F#m Bm
FB iG tak bukaki
Em
pesenku mung siji
A D A/C#
tanpoku sing ngati ati
Bm Em
pesenku mung siji
A D
tanpoku sing ngati ati

Chord Tanpo Aku (Sing Ati-Ati) - Happy Asmara Chord Tanpo Aku (Sing Ati-Ati) - Happy Asmara Reviewed by xwijaya on 01.38 Rating: 5
comments

Tidak ada komentar