Chord Tepung Kanji 2 - James AP ft. Happy Asmara - xwijaya

Tidak menemukan artikel? cari disini



Chord Tepung Kanji 2 - James AP ft. Happy Asmara

[intro]
Em Bm C G D/F#
Em Bm C D

G D/F# Em
jujur ati iki abot ninggalke kowe
Bm
sing wis tak kancani semene suwene
C G Em
aku dijodohke karo wong tuoku
Am D G
sing ora tak kenal dudu pilihanku

G D/F#
ra pernah aku mbayangno
Em Bm
aku bakal adoh karo sliramu
C G
pandongaku marang awakmu
Em Am
mugo nemu sing luwih
D G
becik seko awakku
[reff]
D/F# Em Bm
tresno cukup semene
C G
kanggo aku lan kowe
D/F# Em Bm
ra iso genggeman tangan
C G
mergo bedo kahanan

D/F# Em Bm
senajan wis koyo ngene
C G
ra lali ku ning kowe
C
koyo tepung kanji
D G
yen jodo bakal bali

[music]
Em Bm C D G

G D/F#
ra pernah aku mbayangno
Em Bm
aku bakal adoh karo sliramu
C G
pandongaku marang awakmu
Em Am
mugo nemu sing luwih
D G
becik seko awakku
[reff]
D/F# Em Bm
tresno cukup semene
C G
kanggo aku lan kowe
D/F# Em Bm
ra iso genggeman tangan
C G
mergo bedo kahanan

D/F# Em Bm
senajan wis koyo ngene
C G
ra lali ku ning kowe
C
koyo tepung kanji
D G
yen jodo bakal bali

D/F# Em Bm
tresno cukup semene
C G
kanggo aku lan kowe
D/F# Em Bm
ra iso genggeman tangan
C G
mergo bedo kahanan

D/F# Em Bm
senajan wis koyo ngene
C G
ra lali ku ning kowe
C
koyo tepung kanji
D G
yen jodo bakal bali
C
koyo tepung kanji
D G
yen jodo bakal bali
Chord Tepung Kanji 2 - James AP ft. Happy Asmara Chord Tepung Kanji 2 - James AP ft. Happy Asmara Reviewed by xwijaya on 00.35 Rating: 5
comments

Tidak ada komentar