Chord Lemah Teles - Yeni Inka - xwijaya

Tidak menemukan artikel? cari disini



Chord Lemah Teles - Yeni Inka

[intro]
C Bm Am A
Dm A Dm Fm G

C G Am
jujur ati iki loro
F G C
durung iso nompo kenyataan
E A
tanduran sing wes tak sirami
Dm
nanging dadi awu ireng
G
diobong karo kahanan

C G Am
mbiyen janji bareng bareng
F G C
ngerasakke susah lan seneng
E Am
saiki kowe medotke angen angen
F G
tak kuatke ati yen kudu kelangan
[reff]
C G
kowe mbelok ngiwo nengen
Am Em
tanpo nguwaske mburi
F Em
tak tabrak kowe loro
Dm G
iki salahe sopo

C G
yen kowe wes ra tresno
Am Em
ngomongo ojo terus lungo
F Em
awas nemoni apes
Dm
lemah teles
G C
gusti sing bakal bales

[music]
C G Am Em
F Em Dm Fm
F Em Am
Dm G

C G Am
jujur ati iki loro
F G C
durung iso nompo kenyataan
E A
tanduran sing wes tak sirami
Dm
nanging dadi awu ireng
G
diobong karo kahanan

C G Am
mbiyen janji bareng bareng
F G C
ngerasakke susah lan seneng
E Am
saiki kowe medotke angen angen
F G
tak kuatke ati yen kudu kelangan
[reff]
C G
kowe mbelok ngiwo nengen
Am Em
tanpo nguwaske mburi
F Em
tak tabrak kowe loro
Dm G
iki salahe sopo

C G
yen kowe wes ra tresno
Am Em
ngomongo ojo terus lungo
F Em
awas nemoni apes
Dm
lemah teles
G C
gusti sing bakal bales

C G
kowe mbelok ngiwo nengen
Am Em
tanpo nguwaske mburi
F Em
tak tabrak kowe loro
Dm G
iki salahe sopo

C G
yen kowe wes ra tresno
Am Em
ngomongo ojo terus lungo
F Em
awas nemoni apes
Dm
lemah teles
G C F C
gusti sing bakal bales
"
Chord Lemah Teles - Yeni Inka Chord Lemah Teles - Yeni Inka Reviewed by xwijaya on 23.26 Rating: 5
comments

Tidak ada komentar